pirmdiena, 2008. gada 7. jūlijs

Par un ap "Bezperspektīviem sapņiem komunālā dzīvoklī"

Izdzirdot augstāk minētā virsraksta pēdiņās pozicionējošo frāzi, var un pilnīgi noteikti arī drīkst rast pirmās asociācijas, kuras kontrastētos robežās starp ko ekskluzīvu un interesantu, slimīgu paranoju vai kompleksos nomocītu tipāžu autora izskatā. Varētu ,protams, saules gaismu ieraudzīt arī citas leģendas. Latviešu leksikoloģijā bieži vien tiek minēts teiciens :"Neskati vīru no cepures". Tāpēc bloga visaptverošs koncepts nākamajā raksta rindkopā.
Ja sāk iedziļināties sortimentā, ko šeit varētu laika gaitā ieraudzīt. Protams, nevajadzētu pie sava veselā saprāta manipulēt ar iedomām, ka ar bloga rezumējošo koncepciju, un līdz ar to, no tās visām izrietošajām sekām var vilkt paralēlas ar lielveikalu. Pavisam noteikti raksti netiks štancēti kā no pārpilnības raga par un ap visu. Noteikti negribētos, lai blogs ieņem tādu iedzeltenu nokrāsu savā pašizpausmē, lai tas nebūtu kā analogs citiem bulvārpreses atražojumiem. Principā šajā globālā tīmekļa virtuālajā vietnē tiks ievietoti dažādi mani dzejoļi un darbi, kas rakstīti studiju laikā augstskolas kultūr izglitojošo sienu skavās. Šajā brīdi uzreiz var apzināties aptuveno mērķauditoriju, un sākumā tai pavisam noteikti piemīt saliedējošs moments ar mani kā autoru un manām rakstiskājām performancēm. Precīzāk, visa sākumā tie būs mani vienmēr kritiski noskaņotie draugi, kursa biedri, paziņu pēc gabarītiem grūti nodefinējamais skaits un radnieciskās dvēseles. Bet ,protams, vēlētos lai šis publicistikas bunkurs savā evolūcijas gaitā starp citām analogām virtuālā debesjuma svecītēm nenodzistu pēc pirmās ievērojamākās kritikas vētras vai kāda cita kraha iemiesota simptoma, bet tā organiski kā alvas zaldātiņš pa Elizejas laukiem soļotu tālāk, līdz ar to pulcējot ap sevi aizvien vairāk personāžu, neatkarīgi no juridiskās, sociālās un ekonomiskās piederības dažādos mūsu sabiedrības segmentos.

Un šīs rakstiskās epopejas nobeigumā es vēlētos nodeklamēt, ka ja manu publikāciju laikā Jūs saskarieties ar tādu nopietnu problēmu, ka saskatiet vietām līdzību ar sevi, tad jūsu pašu kompetencē ir uzņemties vainu un visu smago nastu uz sevi, vai nu neņemiet nopietni, jo dažreiz maniem vārdiem piemīt tāds populistisks raksturs un amizants skatījums, un tam sekojošs rakstisks uzplūds nerēķinoties ar pūli. Kā nekā šis blogs nav masu produkts, vismaz sākotnējā momentā.
erchy

Nav komentāru: