otrdiena, 2008. gada 9. septembris

Bloga kosmētiskais remonts un citāda info.

Tā nu ir sanācis, ka bloga lietas biju atstājis nelielā novārtā, bet šodien izmantojot savu brīvo dienu, nolēmu, ka tā saturu un ārišķīgās īpašības vajadzētu reinkarnēt. Bet nu par visu pēc kārtas, kāpēc tā ir noticis un ne savādāk, un neliels ieskats nākotnes perspektīvā gan saistībā ar blogu, gan vienkārši tēmās no rubrikas – tā starp citu garām ejot.
Pēdējā laika aizņemtība saistīta lielā mērā ar tekošajiem darba pienākumiem, iesaistīšanos Dzejas dienu tapšanas dažādās norisēs, kā arī jaunais mācību gada sākums augstskolas ērmotajās sienās. Protams neiztika bez dažādiem pasākumiem un citādām aktivitātēm, kā arī vienmēr mana hroniskā infantīlisma klātbūtne manī, kas arī noveda pie organiska iznākuma – bloga mašinērijas dīkstāve.
Ja runā nākotnes formā, tad saistībā ar šo blogu tuvākajā laikā parādīsies noteikti kāds raksts par Dzejas dienām. Vai tas būs kāda konkrēta manis apmeklēta pasākuma rezumē, vai kāda preses relīze par kādu Dzejas dienu ietvaru aktivitāti vai pat veselu nedēļas nogali, vai teiksim kopējo domu un emociju atreferējums par pavadīto laiku, darbojoties Rakstnieku savienības paspārnē organizētajā kultūras forumā.. laiks rādīs.
Ļoti interesants pasākums [ne]tiešā sakarībā ar šo manu publicistikas vietni, būs pasākuma BridgeCamp + BipCamp apmeklējums 12. septembrī Reval Hotel Latvija telpās. Pasākums ir par brīvu, vienīgais ir jāreģistrējas šeit! Pasākuma apmeklēšanas mērķis ir uzzināt daudz ko jaunu par jauno mēdiju ietekmi uz sabiedrībā svarīgām jomām, kā arī iepazīties ar līdzīgi domājošiem cilvēkiem, apmainīties ar viedokli, aktīvi iesaistoties diskusijās.
Sestdien 13. septembrī klubā “Pulse” norisināsies ļoti aizraujošs pasākums.. vismaz kaut kādai sabiedrības segmenta daļai. Respektīvi perspektīvi tiks atzīmēta podkasta “Punkts” viena gada jubileja. Vakara vadītāji būs jau kā veselu gadu “Punkta”nemainīgie mikrofona izdvesto skaņu koordinētāji ansis un Skutelis, kas ekspluatēs vienkārši patīkamu mūziku. Vakarā gaitā mikrofons arī atbrīvosies no pasākuma galveno vaininieku važām, tādējādi būs brīvais mikrofons. Arī kā sola pasākuma planēt spējīgais informējošās dabas plakāts, tad būs arī īpašie viesi, kuru vārdi, uzvārdi vai pseidonīmi gan publiski nekur nepozicionē. Ko es sagaidu no šīm hiphop dzīrēm īstenā latviskā garā? Manām ausīm patīkama mūzika, labs pasākuma vadītāju, īpašo viesu un apmeklētāju garastāvoklis, daudz jo daudz melnā humora, humoresku melodijas pavadībā un kaut ko pikantu klausāmā formātā no anša, Skuteļa un noslēpumainajiem viesiem, kaut arī provizoriskus datus par to iespējamo sastāvu var izsecināt. Bet nesteigsimies ar prognozēm.
Bet tagad liekas haotiskā dauzīšana jāmet pie malas, un jābrauc apmeklēt Dzejas dienām veltīto pasākumu ar diezgan interesei rosinošu nosaukumu “Kinodzeja”. Pasākuma programmā interesantu dzejnieku rīmes klavieru taustiņu izdoto skaņu pavadījumā. Vēlāk dzejoļfilmu un poētiskā kino benefices, bet vakara nobeigumā dzejnieku un to lasītāju diskotēka Ilmāra Šlāpina muzikālajā uzraudzībā. Solās būt interesanti! Pasākuma norises vieta Spīķeri: Dirty Deal Cafe, Rozā māja. Sākums plkst. 21:00.
Informācija sagatavota atsaucoties uz šādiem globālā tīmekļa lokācijas punktiem:
http://www.dzejasdienas.lv/
http://www.podkasts.lv/
http://bridgecamp.lv/

Nav komentāru: